WAT WIJ
DOEN

De opzet is om in kleine groepen actief te werken aan de leiderschapskwaliteiten van de leden. Dit betekent dat je wordt uitgedaagd om te groeien in jouw rol. Zoals gezegd, niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk. De ondertitel verraadt het eigenlijk al. Wij richten ons meer op emoties en gevoel dan op het hoofd van leiders. Gevoel en verbinding lijken steeds belangrijker te worden, maar er is helaas nog weinig ruimte voor. De gevolgen zijn o.a. stress, onrust, angst en eenzaamheid. Dit zijn allemaal zaken die je niet kunt vastpakken, maar hebben wel een enorme impact. Ze belemmeren je om nog beter te worden.

Misschien herken je het ook? Situaties waar je anders had willen reageren of presteren, maar dat je werd tegengehouden door je gevoel.
Hoe fijn zou het zijn als je veel beter met deze vaak negatieve gevoelens kunt omgaan. Meer rust en ruimte in je werk kunt ervaren om te kunnen groeien en ontwikkelen. Dit om je ambitie te realiseren en resultaat te bereiken.

NETWERK

Door intensief en open met elkaar te sparren over persoonlijke ontwikkeling en leiderschapdilema’s ontstaat een sterk onderling vertrouwen. Samen met anderen werk je aan vergelijkbare vraagstukken en onderwerpen. Deze gezamenlijke ervaringen zorgen voor een band voor de langere termijn.
Wij geloven dat dit de basis is voor een mooi netwerk dat bestaat uit mensen die elkaar kunnen helpen en versterken. Niet alleen persoonlijk maar ook zakelijk.
Je wordt lid van een netwerk met gelijkgestemden waarbij je in alle vertrouwelijkheid kunt sparren over jouw uitdagingen en vraagstukken op het gebied van leiderschap.
Samen bouwen we aan een uniek netwerk.

A connected leader is someone with high levels
of self-awareness, someone who comes across as human, someone who is nog afraid to be vulnerable.

Ervaringen
van leden

Heb je een vraag?
Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen?

Wij komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken. Laat je gegevens achter en ik bel je zo spoedig mogelijk weer terug

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.