Wie zijn wij
Waar staan wij voor

Wij faciliteren bijeenkomsten voor leiders en zorgen voor bijzondere ervaringen en inzichten. Met humor, maar ook met gevoel. We geloven in co-creatie en bouwen dit netwerk samen met onze leden. Samen weten we meer en kunnen we sneller groeien. Wij zijn er niet alleen voor de leden tijdens de bijeenkomsten, maar ook tussentijds. Wij geloven in verbinding, kwetsbaarheid, groeien en impact.

Voor wie
WIL ONTWIKKELEN EN UITGEDAAGD WORDEN

Senior managers, ondernemers en directeuren die zichzelf willen ontwikkelen en groeien. Die bereid zijn om zich kwetsbaar op te stellen om hiervan te leren. Waar je kunt sparren over jouw leiderschapsdilemma’s. Samen met een groep gelijkgestemden

Samenstelling
een ander perspectief

Wij zorgen ervoor dat de groepen zo divers mogelijk van samenstelling zijn omdat wij hebben ervaren dat verschillende branches veel van elkaar kunnen leren. 

A connected leader collaborates with their team and encourages honest dialoque and input from them in return

Commitment
Samen maken we het verschil

Wij vinden het heel fijn als je lid wordt, maar wij vinden het nog fijner als je zo veel mogelijk aanwezig bent. Niet alleen voor jezelf, je bent tenslotte lid geworden, maar ook voor de groep omdat je als groep een betere dynamiek en ervaring krijgt.

Geen
gedoe garantie

Wij zorgen met elkaar voor een mooi programma waar je jezelf ontwikkelt zowel persoonlijk en zakelijk. Dit vraagt om een open en kwetsbare opstelling. Soms kan dit heel spannend zijn. Blijkt dat dit toch niet bij jou te passen en wil je stoppen, dan krijg je van ons gewoon je geld terug. Zonder gedoe.

Jaarlijkse
Bijdrage

Wil je lid worden of zou je meer willen weten over wat een lidmaatschap jou zou kunnen opleveren? We gaan er graag over in gesprek. Wil je met bestaande leden een gesprek over hun ervaringen, geen probleem, ze vertellen je er graag meer over. Twijfel je nog? Bel ons gewoon, wat is het risico? Een goed gesprek? 

Founding
Members

Nog maar:
3 plaatsen

De bijdrage voor het programma voor 5 bijeenkomsten per jaar, inclusief:

€2.000,- p/j (eerste 2 jaar)
Excl. btw

Members
Fee

De bijdrage voor het programma voor 5 bijeenkomsten per jaar, inclusief:

€2.495,- p/j
Excl. btw

Heb je een vraag?
Neem contact op

Wil je lid worden van het Connected Leadership Network? Neem contact op met Charles de Klerk 06 – 53 95 76 98 of vul het onderstaande contactformulier in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen?

Wij komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken. Laat je gegevens achter en ik bel je zo spoedig mogelijk weer terug

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.