Welkom

Verbinding

12 april 2022 Culemborg

Een belangrijk onderdeel van leiderschap is het maken van verbinding, maar hoe doe je dat eigenlijk? Deze bijeenkomst staat in het teken van het maken van verbinding, met anderen, maar vooral ook met jezelf. Verbinding maken is niet alleen positief, maar er zijn ook een paar valkuilen. En hoe blijf je met elkaar in verbinding terwijl je het niet eens bent met elkaar?

Cases en dilemma’s

2 juni 2022 Culemborg

Tijdens deze bijeenkomst bespreken de leden zakelijke en persoonlijke dilemma’s. Door je kwetsbaar op te stellen ontstaat er ruimte voor verandering, bij jezelf maar ook bij de ander. De bijeenkomst is zo opgezet dat leden op een dieper niveau met elkaar in gesprek gaan. En onderwerpen bespreken die belangrijk zijn. Hierdoor ontstaan nieuwe inzichten en zelfs doorbraken.

Falen en fouten maken

21 september 2022 Nieuwegein

In managementboeken staat dat het belangrijk is om te experimenteren en fouten te maken. Sommige beweren zelfs dat je fouten maken moet stimuleren. Er zijn zelfs prijzen voor. Maar hoe doen we het eigenlijk in de praktijk? Dat is vaak toch een ander verhaal. De spreker zal dieper ingaan op het maken van fouten en falen, waarom we het vaak zo moeilijk vinden en hoe we hier beter mee kunnen omgaan.

Bedrijfsbezoek en case

15 november 2022 Hoofddorp

Een van de leden is de gastheer voor deze bijeenkomst en stelt zijn bedrijf open voor een bezoek van de leden. Naast een rondleiding en presentatie van zijn bedrijf zal hij de groep een voor hem belangrijke zakelijke uitdaging (case) voorleggen. De groep gaat in kleinere groepen uiteen om dit onderwerp te bespreken om te komen tot nieuwe adviezen. De ervaring leert dat deze bijeenkomst zeer interessante inzichten oplevert die vaak direct zijn toe te passen in de praktijk.

Kwetsbaarheid in leiderschap

19 januari 2023 Culemborg

Je kwetsbaar kunnen opstellen is een van de nieuwe eigenschappen van modern leiderschap. Maar hoe doe je dat dan op een goede manier zonder dat er misbruik van je wordt gemaakt of dat je het risico loopt om als zwak over te komen? Tijdens deze bijeenkomst zal de spreker ingaan op de kracht van kwetsbaarheid en de leden in de praktijk laten ervaren wat het betekent om je als leider kwetsbaar op te stellen.

Log in
Om alle leden te kunnen zien